BAKGRUND

På dagens marknad språket har blivit det största hindret för internationalism och globalisering. Transglobe Translation Service är ett översättningsföretag som hjälper våra kunder att övervinna svårigheter i kommunikation och förståelse. Vi erbjuder en exceptionell servicekvalitet samtidigt garanterar vi ett fördelaktigt pris för våra kunder.
*

Våra översättare är innehavare av avancerade diplomer, inklusive Ph.D., M.A., och M.S., i olika handel och teknologiska fälten som finans, informationsteknik, bioteknik, elektronik, farmakologi, etc. Vi väljer de bäst kvalificerade och mest aktuella experterna i varje fält for att träffa era krävande standarder och säkerställa framgång för ert projekt.

 
*

Vi anser att en effektiv projektkoordination och intern kvalitetssäkring är de väsentliga delarna av översättningsarbetet vi erbjuder. Våra projektledare säkerställer att översättningsscheman följs och samtidigt de samverkar med översättare och kunder. Den reella översättningstjänsten blir resultatet av felfritt samarbete mellan översättare, projektledare och korrekturläsare. Alla texter, oberoende av längd, hanteras med samma yrkesmässiga skicklighet och noggrann uppmärksamhet på detaljer.