DESPRE NOI

Pe piața de astăzi cel mai mare obstacol în fața internaționalizării și globalizării îl reprezintă limba. Transglobe Translation Service este o agenție de traduceri care își ajută clienții să depășească dificultățile de comunicare și înțelegere. Oferim servicii de o calitate excepțională și vă garantăm prețuri competitive.
*

Translatorii noștri dețin diplome, inclusiv diplome de licență, masterat în diverse domenii de afaceri și tehnice precum finanțe, tehnologia informațiilor, biotehnologie, electronică, farmaceutice etc. Ne selectăm cei mai bine calificați și cei mai moderni experți în fiecare domeniu, pentru a vă putea îndeplini standardele dvs. și pentru a asigura succesul proiectului dvs.

 
*

Considerăm că asigurarea internă a calității și coordonarea eficientă a proiectelor sunt elementele esențiale ale serviciilor de traducere pe care le oferim. Managerii noștri de proiect se asigură de respectarea termenelor de predare și păstrează legătura cu translatorii și clienții. Serviciul de traducere curent este rezultatul cooperării dintre translator, managerul de proiect și revizor. Toate textele, indiferente de dimensiunea lor, sunt tratate cu aceeași grijă profesionistă și cu aceeași meticulozitate și atenție pentru detalii.