WIE ZIJN WIJ

In de huidige markt is taal het grootste obstakel voor internationalisatie en globalisatie. Transglobe Translation Service is een vertaalfirma die de cliënten helpt om moeilijkheden in communicatie en onderling begrip te overwinnen. Wij zijn zetten ons in om een uitxzonderlijke kwaliteit in service aan te bieden, terwijl wij een concurrerende prijs aan onze cliënten garanderen.
*

Onze vertalers zijn in het bezit van academische titels, waaronder Dr. (PhD), Drs.(M.A.) en (M.S.) op diverse zakelijke en technologische gebieden, zoals financiën, informatietechnologie, biotechnologie, elektronica, farmaceutica enz. Wij selecteren de experts die het best gekwalificeerd en meest up-to-date zijn op elk gebied om aan uw exacte maatstaven te kunnen voldoen te komen en het succes van uw project te verzekeren.

 
*

Wij beschouwen een efficiënte projectcoördinatie en interne kwaliteitsverzekering essentiële elementen in de vertaalservice die wij leveren. Onze projectmanager zorgt ervoor dat schema’s aangehouden worden en onderhoudt tevens contact met vertalers en klanten. De eigenlijke vertaalservice is het resultaat van een naadloze samenwerking tussen vertaler, projectmanager en proeflezer. Alle teksten, ongeacht lengte, worden met dezelfde professionele vaardigheid en nauwgezette aandacht voor detail behandeld.