YRITYS

Tämän päivän markkinoilla, suurin este kansainvälistymiselle ja globalisoitumiselle on kieli. Transglobe Translation Service on yritys joka auttaa asiakkaitamme voittamaan vaikeudet kommunikaatiossa ja ymmärryksessä.
*

Olemme sitoutuneita tarjoamaan poikkeiksellisen laadukasta palvelua samalla taaten kilpailukykyiset hinnat kilpailijoihin nähden. Kääntäjämme omaavat korkean koulutuksen, sisältäen Ph.D, M.A., ja M.S, useilla bisneksen ja teknologian aloilla kuten talous, IT, bioteknologia, elektroniikka, lääketiede, yms. Valitsemme parhaiten menestyvät ja tuoreimmat asiantutijat jokaisella alueella tarpeidesi mukaan ja varmistaaksemme projektisi onnistumisen.

 
*

Mielestämme projektien koordinointi ja sisäinen laadun tarkkailu ovat tarjoamamme käännöspalvelun olennaisia elementtejä. Projektipäälikömme kontrolloi käännösprojektien aikatauluja ja kommunikoi myös kääntäjien ja asiakkaiden kanssa. Todellinen käännöspalvelu on tulosta käänntäjän, projektipäälikön ja oikolukijan saumattomasta yhteistyöstä. Kaikki tekstit pituudesta riippumatta ovat käännetty samalla ammattitaidolla ja tarkkuudella.