Διερμηνεία

Έχουμε αντιπροσώπους διαθέσιμους στην τηλεφωνική γραμμή άμεση σύνδεσης μας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις υπηρεσίες διερμηνείας.  *

*

contact Ms. Chang

886-2-27231745

t7077515@ms45.hinet.net

 

Η Μεταφραστική Υπηρεσία Transglobe παρέχει τα μέσα στις επιχειρήσεις και στις οργανώσεις να ενθαρρύνουν τις φιλικές σχέσεις με τους διεθνείς ομολόγους τους. Το κάνουμε αυτό παρέχοντας τις απαραίτητες υπηρεσίες διερμηνείας που καλύπτουν επιχειρηματικές συνεδριάσεις, σεμινάρια, διασκέψεις, τουριστικές εξορμήσεις, συνεντεύξεις τύπου και οποιεσδήποτε άλλες καταστάσεις στις οποίες η αποτελεσματική επικοινωνία απαιτεί τη χρήση γλωσσικού μεσάζοντα. Με την εκτενή μας εμπειρία στην παροχή βοήθειας στους πελάτες μας για να βρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται στην Ασία και τη διαπραγμάτευση της τιμής στόχου τους, είμαστε βέβαιοι ότι εάν μας επιλέξετε, θα κάνει ζωτικής σημασίας διαφορά στην επιτυχία των διεθνών επιχειρήσεών σας.

Εάν έχετε την ανάγκη, εκτός από ειδικούς σε τελετές και βραδινούς οικοδεσπότες για μία Κινεζική-Αγγλική δίγλωσση συνεδρίαση, η επιχείρησή μας προσφέρει επίσης αναλυτικές ταυτόχρονες υπηρεσίες διερμηνείας, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών ταυτόχρονων διερμηνέων διαφόρων γλωσσών και του πιο προηγμένου ταυτόχρονου εξοπλισμού διερμηνείας για εκμίσθωση.